ANADOLU MEDICAL CENTER
Centre medicale de excelenta
Centru de Oncologie
CyberKnife
Pet-Ct
Accelerator linear
Centru de Cardiologie
Unitate de reproducere asistata
Stiinte Neurologice
Departament de Ortopedie
Chirurgie plastica, reconstructiva si estetica
Terapie si confort
GRATUIT a doua opinie medicală a medicilor specialiști Anadolu Medical Center, in 24 ore*
*In funcție de dosarul medical, termenul poate fi modificat
Despre Medic Center

Despre MEDIC CENTER


Medic Center facilitează accesul pacienţilor din România la servicii de diagnostic şi tratament din toate specialităţile medicale, în cadrul celor mai renumite clinici din străinătate.

Medic Center se ocupă de toţi paşii ce trebuie întreprinşi de pacient în vederea admiterii şi beneficierii de servicii medicale în cadrul clinicii pe care o va alege - de la obţinerea celei de-a doua opinii medicale din partea medicilor specialişti cu privire la cazul medical, până la comunicarea post-tratament cu doctorul care s-a ocupat de caz, la întoarcerea în România.

Avantajele majore pe care le oferim pacientilor noştri sunt:

- lipsa barierelor lingvistice care pot ţine de limba vorbită, dar şi de limbajul de specialitate utilizat de medicii specialisti;

- reducerea costurilor - costuri ce pot apărea înainte de deplasarea la clinică datorită convorbirilor telefonice sau a transmiterii dosarului medical către clinică;

- timpul scurt în care veţi primi răspunsul medicilor;

- prelucrarea informaţiilor primite de la pacient, obţinerea unei a doua opinii medicale, programări în cadrul clinicilor, rezervare la hotel, detalii cu privire la călătorie, etc. sunt servicii pe care vi le punem la dispoziţie gratuit.

Obiectivul principal al echipei Medic Center este să menţinem şi să îmbunătăţim sănătatea pacienţilor noştri din respect pentru viaţă. Iar datorită consultanţilor noştri care au o excelentă pregătire şi experienţă acumulată în urma sutelor de cazuri ne permitem să afirmăm că suntem o echipă puternică şi motivată care oferă soluţii medicale tuturor pacienţilor.


Pentru a afla mai multe detalii despre serviciile noastre şi despre clinicile partenere, vă rugăm să vizitaţi paginile ETAPE TRATAMENT şi CENTRE MEDICALE.

Accesati pagina noastra de facebook