Protectia datelor cu caracter personal

In toate tarile membre ale Uniunii Europene (UE), incepand cu data de 25.05.2018, devine aplicabil Regulamentul 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, cunoscut si sub acronimul GDPR (General Data Protection Regulation). GDPR intareste vechea legislatie si o uniformizeaza la nivelul tuturor tarilor din UE. In Romania, exista in prezent Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice care au fost deja aplicate de MEDIC CENTER prin S.C. EUROHOTELS S.R.L. MEDIC CENTER prin S.C. EUROHOTELS S.R.L. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: obtinerea de a doua opinie medicala de la spitalele partenere, promovare de servicii si produse adresate clientilor persoane fizice si promovarii ofertelor prin mijloace de marketing direct.

Furnizarea datelor dumneavoastră personale către MEDIC CENTER ( Eurohotels SRL) este voluntară. Refuzul dvs. determină imposibilitatea concretizarii serviciului solicitat.

Vom păstra datele dumneavoastră personale atât timp cât considerăm că este necesar pentru a putea sa utilizați serviciile noastre, să vă furnizăm servicii, pentru a respecta legile aplicabile, a soluționa litigiile cu orice parte și altfel, dacă este necesar, pentru a ne permite să ne desfășurăm activitatea, inclusiv pentru a detecta și a preveni frauda sau alte activități ilegale. Toate datele personale pe care le păstrăm vor fi supuse acestei Declarații de confidențialitate. Dacă aveți o întrebare despre o anumită perioadă de păstrare a anumitor tipuri de date personale pe care le procesăm despre dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați prin intermediul detaliilor de contact furnizate pe site.

Pentru copiii cu vârsta sub 16 ani, utilizarea oricăruia dintre serviciile noastre este permisă numai cu consimţământul unui părinte sau al unui tutore. Dacă primim informaţii de la un minor, ne rezervăm dreptul de a le şterge.

Dorim să puteți controla modul în care datele dumneavoastră personale sunt utilizate de noi. Puteți face acest lucru în următoarele moduri:

  • ne puteți solicita o copie a datelor personale pe care le deținem despre dumneavoastră;
  • ne puteți informa despre orice modificare a datelor dumneavoastră personale sau ne puteți cere să corectăm datele personale pe care le deținem despre dumneavoastră.
  • în anumite situații, ne puteți cere să ștergem, să blocăm sau să restricționăm prelucrarea datelor personale pe care le deținem despre dumneavoastră sau să vă opuneți anumitor moduri în care vă folosim datele personale;
  • în anumite situații, puteți, de asemenea, să ne solicitați să trimitem unei terțe părți datele personale pe care ni le-ați dat.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil. Ne bazăm pe dumneavoastră pentru a ne asigura că datele dumneavoastră personale sunt complete, exacte și actuale. Vă rugăm să ne informați cu promptitudine cu privire la orice modificări sau inexactități ale datelor dumneavoastră personale, contactându-ne.

Pentru a va putea transmite in continuare informatii despre Ofertele, Serviciile si Promotiile speciale prezentate de Eurohotels SRL, va invitam sa va exprimati consimtamantul completand un mic formular, dand click pe butonul alaturat: Click aici!

Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la EUROHOTELS SRL, punct de lucru Strada Timisana nr.34 , etaj 4 sau prin email la anadolu.ct@gmail.com. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu.

*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct. Modalitatea de informare „verbal" se utilizează, în mod excepţional, în situaţia în care nu se poate realiza informarea în alte modalităţi (ex: informare prin intermediul convorbiri telefonice, dacă acestea sunt înregistrate).

Accesati pagina noastra de facebook