ANADOLU MEDICAL CENTER
Centre medicale de excelenta
Centru de Oncologie
CyberKnife
Pet-Ct
Accelerator linear
Centru de Cardiologie
Unitate de reproducere asistata
Stiinte Neurologice
Departament de Ortopedie
Chirurgie plastica, reconstructiva si estetica
Terapie si confort
GRATUIT a doua opinie medicală a medicilor specialiști Anadolu Medical Center, in 24 ore*
*In funcție de dosarul medical, termenul poate fi modificat

Anadolu Medical Center - Istanbul

Cu scopul de a deveni cel mai bun spital pentru terapie medicală din Euro-Asia, Anadolu Medical Center a stabilit standarde demne de invidiat. Centrele de excelenţă în oncologie, cardiologie, neurologie, FIV, ortopedie, medicină preventivă sunt doar câteva dintre avantajele care fac ca Anadolu Medical Center să devină un centru de referinţă în regiune.

Parteneriat cu Spitalul Johns Hopkins

Clinica Anadolu

 colaborează cu Spitalul Johns Hopkins, instituţie medicală de renume, cu peste 100 de ani de expertiză şi experienţă şi care s-a situat foarte mulţi ani la rând în topul US News & World Report’s “Honor Roll” a Spitalelor Americane. Prin acest acord, medici super-calificaţi în Statele Unite şi academicienii cei mai importanţi ai Turciei conlucrează în domeniul sănătăţii.

Serviciile Medic Center

Medic Center operează în baza unui contract de reprezentare cu clinicile partenere, tarifele practicate în relaţia cu pacienţii programaţi de către noi sunt aceleaşi pe care clinica le practică faţă de clienţii săi direcţi. Totodată serviciile pe care vi le punem la dispoziţie sunt absolut gratuite, nu numai că nu veţi plăti nimic în plus, dar veţi beneficia şi de servicii suplimentare.
Accesati pagina noastra de facebook