ANADOLU MEDICAL CENTER
Centre medicale de excelenta
Centru de Oncologie
CyberKnife
Pet-Ct
Accelerator linear
Centru de Cardiologie
Unitate de reproducere asistata
Stiinte Neurologice
Departament de Ortopedie
Chirurgie plastica, reconstructiva si estetica
Terapie si confort
GRATUIT a doua opinie medicală a medicilor specialiști Anadolu Medical Center, in 24 ore*
*In funcție de dosarul medical, termenul poate fi modificat
Centre Medicale

Anadolu Medical Center


În calitate de reprezentant în România pentru Clinica Anadolu, compania noastră vă poate facilita procedura de obţinere a informaţiilor legate de diagnosticare, analiză, tratament şi deplasare la clinică.

Cu scopul de a deveni cel mai bun spital pentru terapie medicală din Euro-Asia, Anadolu Medical Center a stabilit standarde demne de invidiat realizând o combinaţie între cercetare, educaţie şi terapie medicală la standarde superioare. Centrele de excelenţă în oncologie, terapie cardiacă, ştiinţe neurologice, sănătatea femeilor, Unitate de Reproducere Asistata FIV, ortopedie, chirurgie plastică şi reconstructivă, medicină preventivă şi check-up, sunt doar câteva dintre avantajele care fac ca Anadolu Medical Center să devină un centru de referinţă în regiune.

Clinica Anadolu lucrează într-un parteneriat strategic cu Spitalul Johns Hopkins, care s-a situat mulţi ani la rând în topul US News & World Report’s “Honor Roll” a Spitalelor Americane.

În cadrul clinicii Anadolu au fost reuniţi medicii super-calificaţi în Statele Unite şi academicienii cei mai importanţi ai Turciei pentru a conlucra în domeniul sănătăţii. În plus, asistentele medicale şi personalul care vorbesc mai multe limbi străine şi care în continuu îşi perfecţionează competenţele prin training-uri la Spitalul Johns Hopkins, oferă servicii de îngrijire excelente.

Anadolu Medical Centercombină tehnologia revoluţionară, Cyberknife, ultima tehnologie de radiochirurgie care în prezent este utilizată numai în 5 centre de medicină din Europa. Pentru tratamentul de cancer sunt utilizaţi acceleratori liniari cu sistemul IMRT, PET-CT, Straton-CT, TIM-MR, PYXIS, PACS, sunt o parte din tehnologiile de ultimă generaţie utilizate în cadrul .

Echipe multi-disciplinare. Anadolu Medical Center angajează medici cu specializări diferite pentru a rezolva problemele complicate de sănătate ale pacienţilor. În cadrul clinicii, terapia medicală este adaptată pentru fiecare pacient în parte printr-o echipă multidisciplinară de medici specialişti care sunt experţi în domeniile lor de activitate.

De exemplu, consiliul de tumoră, combină diferite specialităţi pentru a stabili diagnosticul şi planul de tratament al pacienţilor bolnavi de cancer. Programele clinice pentru dureri de spate, accidente vasculare cerebrale, diabet, aritmii cardiace şi sănătatea sânului sunt alte exemple de abordare multidiciplinare la Anadolu Medical Center.

Accesati pagina noastra de facebook