ANADOLU MEDICAL CENTER
Centre medicale de excelenta
Centru de Oncologie
CyberKnife
Pet-Ct
Accelerator linear
Centru de Cardiologie
Unitate de reproducere asistata
Stiinte Neurologice
Departament de Ortopedie
Chirurgie plastica, reconstructiva si estetica
Terapie si confort
GRATUIT a doua opinie medicală a medicilor specialiști Anadolu Medical Center, in 24 ore*
*In funcție de dosarul medical, termenul poate fi modificat
Etape tratament

Programare, transfer şi cazare


Programare

După primirea răspunsului, pacientul ia decizia dacă doreşte să facă deplasarea la clinică pentru a beneficia de serviciile de diagnostic şi/ sau tratament. În funcţie de timpul cel mai favorabil pentru pacient şi de disponibilitatea medicillor, Medic Center va face toate programările necesare.

Dacă este vorba despre o urgenţă medicală sau dacă pacientul nu doreşte să mai aştepte a doua opinie a medicilor specialişti, echipa Medic Center poate face programările în cel mai scurt timp, respectiv 1-2 zile lucrătoare.

Transferuri

După ce i se confirmă pacientului data programărilor, acesta va trebui să-ţi achiziţioneze biletele de avion/ autocar - dacă va opta pentru aceste variante de a face deplasarea la clinică. Menţionăm faptul că pacientul trebuie să ajungă în ţara în care se află clinica pentru care a optat cu o zi înainte de prima programare. În funcţie de spitalul ales, pacientul poate beneficia de transport gratuit cu maşina între aeroport/ gară şi spital sau hotel. Pacienţii care vor opta pentru clinica Anadolu vor beneficia de transfer gratuit cu maşina între spital şi hotelul la care vor fi cazaţi. Transferurile sunt valabile şi pentru însoţitorii pacientului, dar numai dacă se află în aceeaşi maşină cu pacientul.

Cazare

Dacă pe durata şederii în ţara gazdă, pacientul nu are nevoie de spitalizare, Medic Center poate recomanda pacientului şi însoţitorilor săi hoteluri de 3, 4, sau 5 stele. Hotelurile recomandate se află în apropierea spitalului şi au preturi special negociate pentru pacienţii acestuia.

Accesati pagina noastra de facebook